FOLLOW YOURSELF

Resfeber

Publicerad 2012-02-21 23:50:42 i Allmänt,



Nu börjar jag få resfeber. Vill nästan stanna hemma. Men samtidigt vet jag att den veckan kommer att göra nytta. Jag behöver ladda batterierna, träffa nya människor, möta nya syner, se, njuta och bara vara... Inga bekymmer för en tid som Timon och Pumba hade uttryckt det... Och äta (för mycket) god mat. Gå upp några kilon så jag har något att träna bort när jag kommer hem igen. Imorgon packar jag det sista. Och på torsdag reser jag, ensam.

It's friday

Publicerad 2012-02-17 13:11:55 i Allmänt,



Precis ätit lunch, gröt fick det bli eftersom jag inte har något annat hemma. Ska snart köra och hälsa på min syster. Funderar på att baka ett filmjölksbröd ikväll, gott, enkelt och snabbt. Jo det blir en lugn kväll för min del, ska jobba imorgon... Och är lite krasslig *snyft* (som man skrev på lunarstorm för hundra år sedan... (Okej inte hundra år sedan men lääängesedan)). Kan inte jogga idag heller... BLÄ.

Change of planes

Publicerad 2012-02-16 18:27:55 i Allmänt,

Det blir inte riktigt som jag tänkte.
Jag kom precis hem, efter att ha väntat länge på tåg som sedan blev inställt vilket gjorde att jag fick kuta till nästa. Min mobil åkte i marken och gick i tre delar. Det var bara till att skrapa ihop och springa vidare. Jag hann med tåget! Nu snöar det här och jag tycker det är både för sent och kallt för att sticka ut på en joggingtur... Synd. Jag hittade i alla fall det mesta jag behövde och det är jag glad för.

Så ikväll ska jag ta tag i hemma-sysslor, diska, dammsuga, vika tvätt och byta sängkläder. Kanske kan få upp pulsen lite grann då ;) jag avslutar med ett BAD faktiskt.

Ha en fin torsdagskväll!

The sugar demon

Publicerad 2012-02-16 12:15:22 i ,

 

Oh my... Här sitter jag och äter godis. Suck, vad hände med den duktiga jag ? Känns nästan som om jag tröstäter.. undrar vad som spökar i kroppen.

Idag ska jag åka och handla kläder inför the trip. Behöver framförallt bikini och shorts annars blir det katastrof! När jag kommer hem ska jag springa lite, mest för att jag behöver röra på mig och rensa tankarna. Efter det ska jag duscha, tömma väskan på skräp (vem har skräp i en resväska om inte jag...) och packa ner lite saker. Jag måste tvätta en hel del, men det får jag göra i nästa vecka. I helgen ska jag jobba som vanligt...

As they say, me myself and I

Publicerad 2012-02-15 16:44:24 i ,


Det är tid för förändring.
Ändra hur jag har tänkt, hela livet. Det är inte lätt. Men jag måste verkligen en gång för alla sätta mig själv först och vara egoistisk... När du är dig själv igen kommer jag att finnas där. Vi har vuxit upp tillsammans, genomgått samma svårigheter. Jag har behövt dig, men du är inte den jag kände. Jag vänder dig ryggen nu, tills du är min bror igen.

c.

Face it

Publicerad 2012-02-01 12:39:47 i ,

Mm... Har precis ätit jordgubbar. Gött. Och nu ska jag duscha.
Idag blir det visning!

Hoppas jag kan flytta tidigare :)

Om

Min profilbild

CJ

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela